2006-12-17

Packad och klar

Nu har man tagit sig till Stockholm med packning och allt då. Det jag inte har med mig nu får helt enkelt införskaffas på plats. Saker jag redan vet med mig att jag glömt är solskydd och jag var nära att missa shorts och badbyxor. Med de tre självklara sakerna nästan glömda känns det som om jag kan ha glömt precis vad som helst. Men pass, biljett och VISA-kort har jag iaf, så då löser sig nog resten.

Lite resfeber börjar jag nog allt få nu! Det börjar kännas att det är lite mer på riktigt när man har hela packningen klar. Men kan fortfarande inte inse att de närmaste två månaderna kommer spenderas på resande fot i värmen. Det lär jag nog inte fatta förrän jag sätter foten på den thailändska marken i Krabi och möts av den 30-gradiga hettan. Tills dess är det mest ett pappersprojekt som jag funderat på ett tag.

Så nu är det alltså exakt 2 dygn kvar tills planet lyfter! Jag kan knappt bärga mig!

1 kommentar:

Josefin sa...

Jag är inte alls avundsjuk.. Jag ska ju åka till exotiska gotland. Haha.. Nej, men hoppas du får jätteskoj! Om du har tur så kanske du hinner hem till min inflyttningsfest ;) Kram på dig